Blog Categories

Costum neopren triatlon dama Orca APEX FLOAT
  • Costum neopren triatlon dama Orca APEX FLOAT
  • Costum neopren triatlon dama Orca APEX FLOAT
  • Costum neopren triatlon dama Orca APEX FLOAT

Costum neopren triatlon dama Orca APEX FLOAT

2.959,00 lei
cu TVA 1-2 zile
Gen
Marime
Culoare
Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Varful de gama al flotabilitatii, Orca 3.8, a fost inlocuit de Apex Float - pentru mai multe detalii despre redefinirea colectiei Orca, cititi articolul de pe blog, aici.

Noul costum de triatlon Apex Float este cel mai flotabil costum din gama Orca. Tehnologiile folosite au doua obiective: flotabilitate maxima si corectarea tehnicii, ajutand inotatorii ce au nevoie de flotabilitate suplimentara sa-si pastreze o pozitionarea hidrodinamica in apa. Materialele ultrasubtiri din zona superioara si cele groase de pe picioare permit strokeuri ample si confortabile. 

La achizitionarea acestui model, veti primi cadou un rucsac Mesh Backpack, perfect pentru transportul costumului si a echipamentului de inot.

Caracteristici:

  • Flotabilitate maxima

Fie ca doresti sa economisesti energie sau ca esti in cautarea unui extra suport pentru a te ajuta sa-ti mentii o pozitie corecta a corpului in apa, Apex Float trebuie sa fie alegerea ta. Tehnologiile specifice incluse in acest costum ii maximizeaza flotabilitatea, ceea ce ajuta la corectarea pozitiei si a tehnicii de inot, astfel incat tu sa performezi la capacitatea integrala.

  • Elasticitate maxima

Materialele si tehnologiile costumului Apex Float sunt cele mai bune de pe piata - neopren Yamamoto 40 sau High Elbow Panel in zona umerilor, bratelor si spatelui, rezultand intr-un nivel extraordinar de elasticitate in zona superioara. 

  • Insulatie termica

Datorita materialului de 3 mm grosime in zona torsoului si de 5 mm pe picioare, acest costum de protejeaza impotriva temperaturilor scazute a apei din Ocean din timpul probei de inot. 

Instructiuni generale pentru mentinere

Curatarea

Neoprenul poate suferi de pe urma excesului de sare sau alte elemente chimice (clor), daca este folosit in piscine. Recomandam spalarea costumului cu multa apa proaspata dupa fiecare utilizare. Poate fi folosita si o cantitate limitata de sapun cu pH scazut, si clatita bine dupa. 

Odata curatat, asigurati-va ca nu-l expuneti prea mult intr-un mediu umed. Uscati-l afara sau intr-o zona bine ventilata, si fara expunere solara directa, deoarece soarele poate deteriora materialul. 

Depozitarea

Depozitarea corecta a costumului pastreaza materialul si imbinarile fara cute. Incretiturile pot afecta durata de viata si estetica costumului. 

Cea mai buna metoda de depozitare a costumului este pliat la jumatate si agatat, astfel incat cele mai sensibile zone, ca umerii si bratele, sa nu resimta tensiune.

Pentru modelele cu umeri foarte flexibili (Apex Flex sau Apex Flow), este important sa nu fie agatate pe un umeras de zona umerilor, deoarece va afecta elasticitatea in timp. Pentru restul modelelor poate fi folosit un umeras, atata timp cat costumul nu este suprasolicitat in zona umerilor si a gatului.

Recomandari de utilizare

1) Evitati contactul dintre velcro si interiorul costumului, deoarece va afecta fibrele sensibile ale materialului. Pastrati clapeta de inchidere velcro acoperita cu bucata de material livrata, sau asigurati-va ca velcroul este inchis, astfel incat partea rigida a clapetei sa nu deterioreze interiorul costumului.

2) Acordati atentie sporita unghiilor care pot ciupi materialul foarte usor la imbracare/dezbracare. Acest tip de deteriorare nu este acoperit de garantie. 

3) Costumele de triatlon si inot in ape deschise au fost special gandite pentru inotul la suprafata. Nu putem garanta o performanta corecta a costumelor in alte activitati. Orice deteriorare a costumului cauzata de o utilizare, alta decat inotul de suprafata, nu va fi acoperita de garantie. 

4) Evitati frecarea costumului de orice suprafata (in special cele rigide), nu va sprijiniti de obiecte cu costumul imbracat. 

MN535144
Colectie
2023
Gen
Dama
Culoare
negru/rosu

Referinte specifice

ean13
8434446089534