Lista de produse dupa marca Unifiber

Unifiber a devenit in mai putin de 20 de ani unul dintre cei mai importanti furnizori de echipament after-market de windsurfing din lume. Pornit din pasiunea pentru windsurfing, brandul a urmarit constiincios politica stabilita inca de la inceput: produse de calitate, cu design simplu, la un pret corect si sustinute de o garantie autentica.

Producatorul olandez, Unifiber, a crescut sustinut inca din 2003, plecand de la o gama de produse de doar catarge de carbon RDM si doua extensii de carbon RDM, la peste 500 de produse distribuite in peste 40 de tari. Gama de catarge ajunge acum la aproape 100 de variante, propuse in diferite lungimi, niveluri de curbura, procent de carbon si diametru, acoperind specificatiile tehnice ale majoritatii velelor de piata, ale tuturor producatorilor.

Inca din 2010 Unifiber a devenit cunoscut prin renumitul Mast Selector Tool, un ghid de alegere a catargului potrivit in functie de producatorul velei. In acest moment Unifiber inoveaza si produce echipament pentru Windsurf, SUP si WindSUP, in noul centru de R&D din Olanda.

Sunt 29 produse.


Se afiseaza 1-29 din 29 produs(e)