Lista de produse dupa marca BlueSeventy

Blueseventy - o companie Neo-Zeelandeza, una dintre cele mai importante marci de produse de triatlon si inot de performanta din lume. 

Istorie:

1993: Este fondata Direct Innovations, iar printre produsele initiale enumaram huse de sei de bicicleta din neopren, pana cand o revelatie a dus la dezvoltarea unuia dintre primele costume de neopren de triatlon din lume. Direct Innovations devine costumul oficial al Ironman si-si schimba numele in Ironman Wetsuits.

1998: Costumele VO2 Stealth sunt dezvoltate folosind studii clinice pentru a imbunatati performantele VO2.

2002: Se deschide subsidiara din USA la Seattle. Distributia se extinde.

2005: Ironman Wetsuits isi schimba numele in Blueseventy si inlocuieste costumul Stealth cu Helix. Introduce si primii ochelari de inot si o linie de inot pentru ape deschise. Vanzarile cresc exploziv.

2006: Swimskinul Pointzero3 este lansat in cadrul Campionatelor Mondiale Ironman Hawaii si este folosit de 18 atleti Pro, printre care si castigatorul Normann Stadler.

2007: Swimskinurile Pointzero3 sunt purtate de jumatate din competitorii de la Kona, inclusive campionii categoriilor masculine si feminine. Pointzero3 este omologat ulterior FINA si Blueseventy devine partenerul oficial al seriei Maratonului de Inot FINA in ape deschise de 10KM.

2008: Costumul de piscina Nero Comp este lansat in luna mai si folosit la Olimpiada Beijing 2008 de sute de sportivi, inclusiv de medaliatul de aur la proba inaugurala de 10km si supravietuitorul de leucemie, Martin van der Weijden. Atletii au stabilit mai multe recorduri mondiale in piscina folosind costumele Nero Comp. Costumul Helix este votat cel mai performanta neopren de triatlon din lume de mai multe publicatii de triatlon. Se deschide primul birou in UK si se incepe un nou val de extindere a distributiei. 

2009: Din cauza presiunii puternice din cadrul FINA, costumele noastre de competitie din gama Nero Comp sunt interzise, dar ulterior repuse in drepturi de catre FINA.

2010: Se redezvolta linia de competitie conform reglementarilor privind textilele si se redenumeste colectia NeroTX. Se lanseaza primii ochelari de inot din fibra de carbon care cantaresc mai putin de jumatate din greutatea unor ochelari traditionali. Costumul nostru de neopren de referinta, cu flotabilitate marita este lansat. Ultima generatie a lui Helix iese prima din apa la primul la cea mai importanta cursa din USA. Sunt lansate colectiile de antrenament de inot si echipament tehnic de triatlon Blueseventy. Echipa TBB, cea mai rapida stafeta de triatlon pe distanta lunga poarta varianta personalizata a echipamentului nostru. 

2011: Pentru a fi conform cu ultimele reglementari WTC, dezvoltam swimskinul PZ3TX, preluand caracteristicile popularului Pointzero3 si conformandu-l limitarilor impuse textilelor. 

2012: Ultima generatie Helix este lansata si, din nou, este primul la iesirea din apa la primul eveniment major al anului. Putin mai tarziu iese primul din apa, atat la cursa de masculin, cat si la cea de feminin, din cadrul Jocurilor Olimpice Londra 2012. Atletul Blueseventy, Alistair Brownlee, castiga aurul Olimpic la cursa de triatlon. Atleta pe distanta lunga Blueseventy, Leanda Cave, castiga titlurile mondiale de 70.3 si Ironman. Pentru piscina este lansat NeroXII, avand cele mai moderne si avansate materiale textile de compresie.

2013: NeroTX isi extinde paleta de culori, consolidandu-si pozitia de cel mai performant costum de competitie pentru micii inotatori. Se lanseaza gama de accesorii Thermal, pentru a proteja inotatorii in apele cu temperaturi scazute. Se semneaza un contract de imagine pe mai multi ani cu Campionul Mondial Ironman, Pete Jacobs. Atleta Blueseventy Non Stanford castiga Marea Finala ITU World Championship.

2014: Blueseventy introduce cel mai tehnic costum de competitie, aprobat de FINA, Nero14. Se extinde la 15 optiuni paleta de marimi pentru femei (Femme Fit), devenind brandul cu cele mai multe masuri pentru femei. 

Sunt 7 produse.


Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)