Blog Categories

Pantofi ciclism triatlon Spiuk Trienna
  • Pantofi ciclism triatlon Spiuk Trienna
  • Pantofi ciclism triatlon Spiuk Trienna
  • Pantofi ciclism triatlon Spiuk Trienna
  • Pantofi ciclism triatlon Spiuk Trienna

Pantofi ciclism triatlon Spiuk TRIENNA TRI - alb mat

519,00 lei
cu TVA 1-2 zile
Gen
Marime
Colectie
Culoare
Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Te-ai antrenat atat de mult pentru urmatorul concurs. Deci nu vrei niciun fel de surpriza in ziua competitiei. Pantofii Trienna iti vor reduce emotiile si te vor ajuta sa te focusezi pe aspectele esentiale: performanta si concentrare. Trienna iti vor face tranzitia usoara. Deschiderea ampla si curelele late cu Velcro® te vor ajuta sa-i incalti rapid si usor. Vei fi o oaza de liniste intr-un haos al cutiilor din tranzitie. Talpa din nylon si fibra de sticla iti vor oferi suportul ferm cand va veni momentul sa pedalezi din plin. Iar multumita ventilatiei excelente, picioarele inca ude de la inot se vor usca mai repede. Pedaleaza confortabil si evita neplacerea basicilor in timpul segmentului de alergare. Impinge-ti limitele! Si limitele echipamentului! 

Caracteristici:

  • pantofi de triatlon si duatlon dezvoltati impreuna cu Mario Mola
  • conceputi pentru competitie de top: sprint, olimpic, distanta media si lunga
  • talpa din fibra de sticla si nylono cu canale de ventilatie si index de rigiditate 7
  • curelele mari cu Velcro ® faciliteaza tranzitia dintre probe si ofera un fit echilibrat si pe toata curba labei piciorului
  • bucle duale de agatare pe calcai si pe marginea interioara

Sistemul de multiperforatie ajuta la ventilatie. Distributia strategica faciliteaza generarea unui flux de aer, ceea ce duce la o evacuare eficienta a caldurii. Imbunatateste confortul in utilizare si previne problemele care pot aparea ca urmare a supraincalzirii.

Ranforsari din material compozit cu matrice de polimeri si fibra de sticla. Rigiditate, greutate, rezistenta si raport pret-calitate excelente. Combinate cu o geometrie specifica conduc la o eficienta extraordinara a pedalatului atunci cand sunt folosite in productia de talpi de pantofi pentru ciclism.

Tabel marimi:

Spiuk
ZTRIEN138
Colectie
2022
Gen
Unisex
Greutate neta
564 gr

Referinte specifice

ean13
8435409071825