Blog Categories

  • Pantofi ciclism Spiuk Aldapa MTB Carbon

Pantofi ciclism Spiuk ALDAPA MTB Carbon - argintiu

939,00 lei
cu TVA 1-2 zile
Marime
Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Daca iubesti competitia, pantofii Aldapa Carbon iti vor aduce un zambet pe fata. Au fost dezvoltati impreuna cu riderii nostri profesionisti, pentru ca tu sa te bucuri de performanta la cel mai inalt nivel.

Aldapa Carbon sunt pantofii de XCountry pur. Performanta de top cere solutii eficiente. Si nimic nu este mai eficient decat talpa cu fibra de carbon K3. Vor suporta explozii de energie fara sa scrasneasca. Aminteste-ti, puterea fara control este inutila. De aceea folosim sistemul Boa® Fit System: este confortabil, se potriveste pe picior ca o manusa si nu se misca pana cand nu il desfaci tu. Preia controlul!

Caracteristici:

  • pantofi de ciclism ultrausori cu sistem de inchidere Boa® Fit System
  • conceputi pentru competitii de top in XCountry
  • talpa din fibra de carbon K3 cu profil de cauciuc. Include si crampoane cu suruburi din otel inoxidabil
  • rotita de ajustare a sistemului de inchidere Boa® Fit System cu increment milimetric
  • Deschidere asimetrica pentru o potrivire mai bine distribuita

Tehnologie: 

Binecunoscutul sistem Boa® Fit System ofera un fit rapid, exact, personalizat si rezistent, gandit special pentru performanta. Sistemul patentat Boa este format din 3 parti integrate: o rotita de microajustare, un fir ultrarezistent si usor, si canale cu aderenta foarte redusa pentru fire. Tot sistemul beneficiaza de garantia Boa.

Sistemul de multiperforatie ajuta la ventilatie. Distributia strategica faciliteaza generarea unui flux de aer, ceea ce duce la o evacuare eficienta a caldurii. Imbunatateste confortul in utilizare si previne problemele care pot aparea ca urmare a supraincalzirii.

Proprietatile talpilor din fibra de carbon le fac o optiune high-end. Rigiditatea iesita din comun permite productia unor geometrii cu profil foarte scazut, producand eficienta maxima de pedalare, cu o greutate minima.

Tabel marimi:

Spiuk
ZALPAMC442
Colectie
2022
Gen
Unisex
Culoare
argintiu
Greutate neta
608 gr

Referinte specifice

cod EAN13
8435409089097