Blog Categories

Pantofi ciclism sosea Spiuk Aldama Road
  • Pantofi ciclism sosea Spiuk Aldama Road
  • Pantofi ciclism sosea Spiuk Aldama Road
  • Pantofi ciclism sosea Spiuk Aldama Road

Pantofi ciclism Spiuk ALDAMA ROAD - argintiu

679,00 lei
cu TVA 1-2 zile
Gen
Marime
Colectie
Culoare
Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Pentru a incerca un Gran Fondo ai nevoie de antrenament. Ai, de asemenea, nevoie de incaltaminte comoda pentru transferul de energie. Daca iti doresti in acelasi timp si ceva elegant, atunci Aldama ar trebui sa fie alegerea ta.

Esti constient de importanta unui fit bun. Este fundamentul unei pedalari eficiente si confortabile. Astfel privim noi lucrurile. De aceea Aldama vine cu sistem Boa® Fit System. Este reperul cel mai avansat din industrie, si vei fi surprins cu usurinta in utilizare, manevrarea facila si stabilitatea de neegalat. Deschiderea asimetrica pe care am creat-o in partea de sus, a fost gandita pentru a distribui efortul in mod egal. Picioarele tale iti vor multumi.

Caracteristici:

  • pantofi de ciclism cu sistem de inchidere Boa® Fit System
  • conceputi pentru training si nivel mediu/top la ture de sosea
  • Talpa din compozit avansat de fibra de sticla si poliamida cu ventilatie directa
  • rotita de ajustare a sistemului de inchidere Boa® Fit System cu increment milimetric
  • Deschidere asimetrica pentru o potrivire mai bine distribuita

Tehnologie: 

Binecunoscutul sistem Boa® Fit System ofera un fit rapid, exact, personalizat si rezistent, gandit special pentru performanta. Sistemul patentat Boa este format din 3 parti integrate: o rotita de microajustare, un fir ultrarezistent si usor, si canale cu aderenta foarte redusa pentru fire. Tot sistemul beneficiaza de garantia Boa.

Sistemul de multiperforatie ajuta la ventilatie. Distributia strategica faciliteaza generarea unui flux de aer, ceea ce duce la o evacuare eficienta a caldurii. Imbunatateste confortul in utilizare si previne problemele care pot aparea ca urmare a supraincalzirii.

Ranforsari din material compozit cu matrice de polimeri si fibra de sticla. Rigiditate, greutate, rezistenta si raport pret-calitate excelente. Combinate cu o geometrie specifica conduc la o eficienta extraordinara a pedalatului atunci cand sunt folosite in productia de talpi de pantofi pentru ciclism.

Tabel marimi:

Spiuk
ZALMAR541
Colectie
2022
Gen
Unisex
Greutate neta
554 gr

Referinte specifice

ean13
8435409088687