Concurs schi Sinaia 07.02.2016

Concurs schi Sinaia 07.02.2016

Duminica, 07.02.2016, a avut loc la Sinaia, pe partia Valea Soarelui, un prim concurs de ski pentru grupele de varsta 6 ani, 8 ani, 10 ani, fete si baieti, organizat de CSS Carpati Sinaia. Vremea a fost superba, partia perfecta, iar copiii plini de entuziasm. La concurs s-au inscris aproximativ 70 de copii de la cele mai importante cluburi din tara.

SportsShuttle a participat cu premii pentru toate categoriile de varsta si sex: locurile 1 de la fiecare grupa au primit cate o casca de competitie Rossignol, locurile 2 o pereche de manusi Rossignol, iar locurile 3 cate o caciula Rossignol.

Un eveniment iesit, poate, din comun l-a constituit gestul de fair-play al concurentei de la grupa de varsta fete/10 ani, care a cedat premiul 1 adversarei sale descalificate. Alexandra a obtinut cel mai bun timp, dar din neatentie a ocolit ultima poarta dinaintea finishului, creandu-si astfel un dezavantaj la timp, dar atragandu-si si descalificarea. Diana, clasata dupa Alexandra la 1 secunda, a cedat premiul, considerand-o pe Alexandra castigatoarea de drept. Felicitari, Diana!

De mentionat ca incepand din aceasta saptamana va fi pusa in functiune si cea mai noua telegondola din Romania, care pleaca de la cota 1400 si urca pana la 2000, degrevand astfel sarcina telefericului vechi, rupt parca din cartile de istorie. Astfel, versantul dinspre Sinaia cu Valea lui Carp, Tarle si Papagal vor putea fi coborate fara grija de a mai astepta cate o ora la cabina de la 1400. Zapada sa avem!

Leave a Reply