Blog Categories

Suport bicicleta pentru bare transversale Thule 532
  • Suport bicicleta pentru bare transversale Thule 532
  • Suport bicicleta pentru bare transversale Thule 532
  • Suport bicicleta pentru bare transversale Thule 532
  • Suport bicicleta pentru bare transversale Thule 532
  • Suport bicicleta pentru bare transversale Thule 532

Suport biciclete bare transversale Thule FreeRide 532

329,00 lei
cu TVA
Cantitate

Stoc epuizat


 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Thule FreeRide 532 reprezinta o solutie inteligenta pentru clientii aflati in cautarea unui suport de biciclete cu un foarte bun raport calitate/ pret. Confectionat din bara de otel, acest suport de bicicleta, functional si usor de utilizat, indeplineste toate nevoile de baza ale utilizatorului.

Sistemul de prindere al cadrului bicicletei este compatibil cu majoritatea bicicletelor, al caror diametru de cadru, in zona de prindere, nu depaseste 70 mm.

Sinele de sprijin ale rotilor, ajustabile longitudinal, impreuna cu curelusele rapide de prindere a jantelor, fixeaza ferm pe pozitie rotile bicicletei.

Thule FreeRide 532 poate fi montat pe ambele partii ale masinii, prin simpla inversare a sinelor de spijin ale rotilor si montarea corespunzatoare ale celorlate componente.

Suportul este prevazut cu antifurt cu cheie, atat pentru prinderea pe barele transversale, cat si pentru securizarea bicicletei pe suport.

Sarcina maxima permisa pe acest suport este de 17 kg.

Thule FreeRide 532 are incluse sistemele de prindere pentru barele de otel, cat si adaptorii T (20 x 20 mm) - TA8892, utilizati pentru fixarea suportului pe canalul barelor de aluminiu Thule WingBar Edge, Thule WingBar, Thule SlideBar si Thule AeroBar. Se potriveste si cu bare transversale cu canal T de 24x30 mm, dar in acest caz, trebuie folosit adaptorul T (24 x 30 mm) - TA8893,care se poate achizitiona separat.

Acest suport este in conformitate cu normele de siguranta City Crash.

Atentie! Pentru cadru oval dimensiunile acceptate sunt 65x80 mm

TA532
Colectie
2023
Material
Otel
Culoare
gri/negru
Greutate
3.5 kg
Diametru cadru
22 - 70 mm
Tip montare
Bare transversale
Numar biciclete
1
Mod prindere bicicleta
Cadru + roti