Blog Categories

Protectie spate Energiapura Optical Long Back Protection Adj

611,00 lei
cu TVA 1-2 zile

Protectia ENERGIAPURA certifica produsul pentru temperaturi de pana la – 20° C, si, astfel, devine prima marca ce ofera DUBLA CERTIFICARE (ski si moto), studiata si conceputa special pentru sporturi de iarna.

Gen
Marime
Colectie
Culoare
Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Protectiile de la Energiapura sunt folosite de cei mai puternici schiori de performanta in probele de Downhill, Super G, Slalom urias, Slalom (Marcel Hirscher, Henrik Kristoffersen, Alexis Pinturault etc).

Modelul Energiapura Long Back Protector marcheaza inceputul unei noi generatii de protectii de spate. Ultima sa versiune este rezultatul unui studiu indelungat ce a raspuns certificarii CE specifice schiului. Piata ofera si alte produse ce au primit si certificari moto la temperatura camerei. Protectia ENERGIAPURA certifica produsul pentru temperaturi de pana la – 20° C, si, astfel, devine prima marca ce ofera DUBLA CERTIFICARE, studiata si conceputa special pentru sporturi de iarna.

Eficienta protectiei este garantata de certificarile CE din categoriile protectiilor de spate. Pe scurt, testele la care au fost supuse protectiile noastre sunt conforme cu Articolul 10 din Directiva Europeana 89/686/EEC privind necesarul de siguranta a utilizatorilor. Mai exact, produsul raspunde reglementarii EN: 1621-2:2003, norme pentru Motociclism si sporturi de iarna. Testele de laborator au inclus temperaturi de la 0°C la -20°C (si 21°C, temperatura camerei), simuland conditiile extreme care pot aparea in timpul activitatilor ale sporturilor de iarna.

A2005X.TEPL13.A451_S
1 Obiect