Blog Categories

Catarg windsurf Goya Surf RDM 190
  • Catarg windsurf Goya Surf RDM 190

Catarg windsurf Goya Surf RDM

399,00 lei
cu TVA 7 - 30 zile
Marime
Cantitate
Termen de livrare 15 zile

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Surf - Catarg cu diametru redus RDM

100% fibra de sticla si Epoxy. Surf este alegerea logica pentru vela Surf, dar si cu modelul Scion, formand un set curat care lucreaza intr-o sinergie perfecta.

Aceste catarge din fibra de sticla si & epoxy au fost gandite sa lucreze perfect cu velele Surf si Scion. Constructia lor este similara cu cea a catargelor mari, insa stratificarea este simplificata, pastrand caracteristicile aceluiasi produs rezistent si usor pe care le astepti de la Goya.

Cu catargul Surf iti oferim o solutie excelenta la varianta acelui varf lung care iese din vela copilului tau. Astfel se reduce greutatea de rotire, cea de ridicare la scota, si greutatea de transport. In plus, ofera performante mai bune velei si o face sa arate si mai bine.

Credem in puterea calitatii din prima zi pe apa. Motivatia care vine din manipularea unui echipament usor si confortabil este de neinlocuit, in special pentru copiii carora le lipseste forta fizica.

Dimensiuni disponibile: 190, 220, 265, 295, 325, 355, 370, 400, 430 cm

Construit cu sectiuni de lungime egale pentru manevrare facila.

Toate catargele Goya RDM sunt acum interschimbabile, toate lungimile, toate variantele din carbon (cu exceptia Ninety Pro).

GY22WCMASUR190
Material
Epoxy
Gen
Copii
Unisex
Diametru
RDM
Husa inclusa
Nu
Garantie
2 ani