Blog Categories

Manusi schi copii Reusch Torby R-Tex XT Jr Lobster cu 3 degete
  • Manusi schi copii Reusch Torby R-Tex XT Jr Lobster cu 3 degete

Manusi Schi Reusch Torby R-Tex XT Jr Lobster

229,00 lei
cu TVA 1-2 zile
Gen
Marime
Colectie
Culoare
Cantitate
In stoc

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Torby R-Tex XT este un model modern de manusi de schi, rezistent la apa, cu proprietati de protectie termica superioare, perfect pentru juniorul care petrece mult timp pe partie, indiferent de temperatura exterioara. Inchiderea cu velcro a mansetei asigura confortul termic, potrivind-o fix pe incheietura si permitand purtarea pe sub manecile jachetei.

Sistemul Lobster (degetul mare si aratatorul sunt independente) este combinatia dintre modelele Mitten (doar degetul mare independent) si modelul normal, cu 5 degete, oferind astfel compromisul ideal de caldura si mobilitate a degetelor. 

Caracteristici:

  • R-TEX® XT
  • R-LOFT™
  • Piele artificiala
  • 4-way Softshell

Membrana R-TEX® XT asigura un climat interior uscat, prin rezistanta la apa si vant, fiind in acelasi timp subtire, elastica si moale.

Izolatia sintetica extra calduroasa si moale, R-LOFT™, iti pastreaza mainile uscate si calde chiar in conditii de ploaie.

Materialul exterior 4-way Softshell este 100% flexibil, oferind confort ridicat si un fit perfect.

Storm Leashul, curelusele atasate manusilor, este un sistem care contribuie la confortul, eliminand riscul pierderii sau caderii manusilor atunci cand trebuie sa le scoti, ele ramanand prinse de incheietura mainilor.

Material: 50% Polyamide, 30% Polyurethane, 20% Polyester

4961710-7802