Blog Categories

Geaca tehnica de ski alpin Energiapura Giubbino Fluid
  • Geaca tehnica de ski alpin Energiapura Giubbino Fluid
  • Geaca tehnica de ski alpin Energiapura Giubbino Fluid
  • Geaca tehnica de ski alpin Energiapura Giubbino Fluid

Geaca de schi alpin Windstopper Energiapura Giubbino Fluid

1.199,00 lei
cu TVA 1-2 zile
Marime
Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Este greu de spus daca Giubbino Life este o geaca sau un strat intermediar.

Cu siguranta membrana WindTex ii permite sa fie purtata ca geaca pe temperaturi de peste 5 Gr C fara a avea senzatia de frig. La temperaturi sub 0 Gr C poate fi folosita ca hanorac intermediar si purtata pe sub geaca de schi traditionala, sau pur si simplu ca hanorac casual pentru orice activitati zilnice cand temperaturile sunt scazute si cu vant rece.

Materialul WindTex este RECICLAT si RECICLABIL si fabricat in 3 straturi: 100% poliester la exterior, membrana din poliuretan intermediara si fleece din poliester 100% RECICLAT si RECICLABIL la interior.

Ca si gecile traditionale de schi de la Energiapura, Giubbino Windtex are tratament DWR, blocheaza 98% din vant pentru a impiedica senzatia de frig, in acelasi timp fiind foarte respirabila, permitand aerului sa circule pentru a nu te supraincalzi. Suprafata materialului este hidrofuga. Temperatura placuta este asigurata printr-o greutate redusa si fara masele specifice jachetelor cu insulatie traditionale. Fitul comod permite libertate totala de miscare.

Obiectele pot fi depozitate in 2 buzunare, iar ski passul/I-podul avand spatiu independent.

GE092X.C9.TS17F1.YB51
Colectie
2023
Gen
Unisex
Culoare
multicolor print