Blog Categories

Ochelari inot Blueseventy Flow

84,00 lei
cu TVA 1-2 zile

Conceputi pentru confort si performanta, ochelarii de inot Flow ofera un fit inegalabil.

Colectie
Culoare
Cantitate
In stoc

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Conceputi pentru confort si performanta, ochelarii de inot Flow ofera un fit inegalabil. Garnitura sigura, moale si elastica se muleaza pe fizionomia fetei tale pentru a-ti asigura un fit confortabil si o etansare eficienta in timpul inotului. Designul cu profil redus si lentilele clare, tratate antiaburire, creaza o perspectiva clara in apa, reducand in acelasi timp rezistenta la inaintare.

Puntea nazala ultraflexibila se potriveste pe orice tip sau dimensiune a fetei 

Garnitura sigura si moale se lipeste confortabil si nu permite infiltratii

Lentile de calitate de top si antiaburire pentru o vizibilitate perfecta

Cum sa-ti alegi lentilele:

  • Incolore (Clear): Perfecte pentru conditii de lumina slaba, cum ar fi cea dintr-o piscina neluminata natural si prevazuta cu lumina de relaxare, sau in piscina exterioara atunci cand soarele nu este vizibil (inainte de rasarit sau dupa apus). 
  • Galben si chihlimbar: Ideale pentru conditii de luminozitate redusa, cer innorat sau inot indoor. Aceste lentile iti vor creste stralucirea perspectivei. 
  • Albastre: Lentilele albastre sunt similare cu cele galbene si chihlimbar, in sensul in care dau randament bun in conditii de vizibilitate redusa. De asemenea, reduc din stralucirea puternica a luminii soarelui cand se inoata afara, dar nu in aceeasi masura ca cele de culoare cu tenta fumurie (Smoke) sau oglinda (Mirror).
  • Fumurii (Smoke): Superbi pentru zile cu soare, inducand acelasi efect ca ochelarii de soare. Chiar daca intuneca campul vizual folositi in interior, totusi pot fi utilizati si in aceste conditii.
  • Oglinda (Mirrored): Tenta metalizata a lentilelor reduc mai mult puterea luminii decat lentilele Smoke si sunt ideale pentru inot in conditii de soare si luminozitate puternica. De avut in vedere ca diferitele nuante de lentile metalizate au doar scop estetic si toate au acelasi efect final.
  • Polarizate: Lentilele polarizate elimina reflexiile si ofera o calitate superioara a claritatii. Sunt ideale in conditii de lumina schimbatoare, cum ar fi zilele partial innorate. Lentilele polarizate pot veni si cu tenta mai inchisa, ceea ce ajuta in conditii de luminozitate puternica.

170003012