Blog Categories

Placa windsurf Freewave Goya One 3
  • Placa windsurf Freewave Goya One 3

Placa windsurf Goya One 3 Freewave Thruster

13.269,00 lei
cu TVA 7 - 30 zile
Culoare
Volum
Cantitate
Termen de livrare 15 zile

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

One 3 Carbon - Freewave Thruster

Contur de Wave, Rocker de Slalom, control tipic Freeride. In mijlocul acestor avantaje, One 3 Carbon este dedicat 100%. Fara niciun compromis. Noile forme topesc impreuna viteze explozive, confort autentic si plaje de utilizare variate. 

Noile forme ale lui One 3 Carbon sunt mult mai stabile si rapide, cu puntea mai bombata inspre spate, sub picioare si mai putin in partea din fata, de la varf inspre sina catargului.

One 3 poate fi folosita cu strapurile pe centru sau pe exterior, ca single fin sau thruster - personalizabila pentru tine si pentru orice conditii.

Noile profiluri si fluxul puntii ii imbunatatesc agilitatea si confortul in timpul turelor lungi pe apa cu valuri mici, dese (choppy), in timp ce conturul compact creste stabilitatea si grabeste planajul. Rockerii nostri cei mai rapizi lanseaza ONEul in planaj rapid si ajunge la viteze de top cu efort minim. Toate volumele vin cu fine laterale Mini Tuttle si centrala Power Box pentru simplitate si usurinta in utilizare, si compatibilitate cu fine mai mari.

Volumul nou 77: cu o pozitie a picioarelor optionala mai ingusta, se potriveste si riderilor mai mici si conditiilor de vant puternic. Optiune de straps simplu sau dublu pe spate.

Volumele medii 85 si 95: optiuni de strapuri la interior si exterior, atat in fata, cat si in spate.

Volumele XXL 105 si 115: la fel ca si 85 si 95 la gaurile pentru strapuri, dar cu volum suplimentar pe zona picioarelor. Rockeri si contururi mai ascutite pentru rideri mai grei si conditii de vant mai slab.

Francisco Goya: “Am fost surprins sa vad cat de bine functioneaza toate elementele impreuna. Au rezultat niste boarduri rapide si confortabile, dar ce m-a surprins realmente au fost etapele intermediare, cat de bine au trecut aceste designuri noi de la plutire la planaj, de la navigare confortabila la viteze explozive peste chop si cat de repede se inscriu in jibe - aici a intervenit magia si m-a facut sa mai raman pe apa cu acest model."

Pentru 2 ani in productie, noua linie formata din 5 volume cu forme noi pleaca de la 77 litri si pana la 115 liters, toate oferind calitati constructive remarcabile, aproape identice cu gama noastra profesionala de val. Rasina Bio este folosita pe toate modelele Goya, iar One nu face exceptie. 

Am optat pentru Powerbox pe One 3 Pro pentru simplitate si rezistenta. Ca fine am ales MFC TF pentru 77 & 85 si FW 95, 105 & 115. 

Pentru a-ti oferi optiuni multiple pentru control si confort, acest board de Freewave vine cu gauri pentru strapsuri interioare si exterioare. 

Zona picioarelor este acoperita cu material moale Dual Density Pads. 

Constructie: Carbon, Full Carbon si invelis din fibra S-Glass.

A fost folosita exclusiv rasina Bio.

Dimensiuni disponibile: 77, 85, 95, 105, 115 litri 

Fine: Powerbox central, a 3a generatie de Slot Boxes de 10 cm laterale

Culori disponibile: Fluo Blue & Bright Red

Material: Full Double Sandwich cu densitate inalta

one3_77
Colectie
2023
Material
Double Carbon Sandwich
Gen
Unisex
Garantie
2 ani