Blog Categories

Vela windsurfing Goya Cypher Pro Freestyle
  • Vela windsurfing Goya Cypher Pro Freestyle

Vela windsurfing Goya Cypher Pro Freestyle

3.999,00 lei
cu TVA 7 - 30 zile
Culoare
Suprafata
Cantitate
Termen de livrare 15 zile

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Cypher Pro - Freestyle 4 Balene

Pop. Daca ar fi sa sintetizam colaborarea cu Antoine Albert, rider in circuitul mondial de Freestyle, intr-un singur cuvant, acesta ar fi: pop. Cypher Pro, un model complet nou. Windsurfing Freestyle la puterea absoluta, fara niciun compromis. Obiectivul principal a fost obtinerea un greutati minime. 

Acceleratia masiva si lejeritatea rotirii sunt bazele trickurilor actuale de freestyle. Si acestea sunt si ale Cypher Pro, proiectul din fasa si vela lui Antoine Albert, dar si a riderilor din echipa de freestyle Goya, Yarden Meir, Jay Lee si Rob Warwick. 

De fapt, viziunea din spatele Cypher evidentiaza ideile tuturor. Rezultatul fiind o vela pentru Freestyle, dar nu limitata doar la Freestyle.

Natura fara compromisuri a acestui model a dus la versatilitarea sa, plecand de la trickuri tehnice de windsurfing, si pana la foil windsurfing sau chiar surfing pe val, toate beneficiind de acceleratia nelimitata si greutatea minima a acestei vele. 

Pentru a realiza cea mai usoara vela trebuie sa elimini greutatea de oriunde ai posibilitatea, iar Cypher Pro ofera platforma perfecta pentru a duce mai departe aceasta idee. 

Panourile ultrausoare din Monofilm, Bi-Ply si Scrim, componente minimizate, profil dedicat pentru “lifting” (acceleratie), rotatie fina "ca matasea", toate aceste detalii contribuie la senzatia de levitatie a acestui design pur de freestyle.

Noul Cypher Pro vine cu contururi regandite pentru lungimi mai mici necesare la ghiuri. Aceasta faciliteaza trickurile rotationale si de duck. Mai multa adancime - mai sus si mai inalta in profil - iti ofera si mai mult lift. Forma redesanata a balenelor inferioare isi usureaza rotirea.

Marimile coboara pana la 2.8 si merg pana la 5.9, nelansand vreo fereastra de vant libera. 

Material: constructie Pro, ferastra din Monofilm, Bi-Ply si Scrim

Dimensiuni disponibile: 2,8, 3,1, 3,4, 3,8, 4,2, 4,4, 4,8, 5,1, 5,4, 5,6, 5,9 mp 

Culori disponibile: Fluo Yellow & Pink

cypher_3.4
Colectie
2023
Material
Monofilm (fereastra) / Bi-Ply (corp) / Scrim (luff)
Gen
Unisex
Garantie
2 ani
Nr balene
4