Blog Categories

Vela windsurfing Goya Nexus B Freeride
  • Vela windsurfing Goya Nexus B Freeride

Vela windsurfing Goya Nexus B Freeride

3.999,00 lei
cu TVA 7 - 30 zile
Culoare
Suprafata
Cantitate
Termen de livrare 15 zile

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Nexus B - Freeride 5 Balene

Nexus B este noua noastra nava amiral pentru Freeride, si marturisim cu mandrie ca acest model allrounder iti ofera acum cu mult mai putin decat inainte - ne referim la greutate. 

Nexus B a trecut printr-o dieta stricta, transformand o vela deja excelenta de freeride pentru vant usor, intr-un arma care poate ataca cu usurinta orice conditii, de la vant usor la vant puternic.

An all-around masterpiece, the Nexus B puts its number one priority on pure and simple fun. 

Este cea mai buna alegere pentru putere, viteza si manevre in conditii de la flat si pana la bump & jump, chiar si cu o atingere de surf.

Esenta windsurfingului de freeride este adunata in Nexus B. Putere low-end excelenta, stabilitate si control facil, viteza fulgeratoare, sarituri inalte si manevre de carving agresive, toate sunt furnizate superb de Nexus B. Manevrabilitatea lejera si usoara fac windsurfingul pe vant usor mult mai distractiv, dar si velele in conditii de supravelare mult mai confortabile. Dimensiunile mai mici ale lui Nexus B sunt acum croite cu picioare mai inalte pentru manevre scurte, iar variantele mai mari pentru putere jos si viteza mai mare. Construite sa reziste in timp, Nexus B vine cu toate elementele noastre de calitate pentru a garanta o durata de viata lunga in conditii reale de utilizare.

Nexus B ramane favoritul clientilor pe tot parcursul anului, iar designul pentru 2022/23 continua sa promoveze conceptul de distractie pura, performanta si calitate intr-o forma de freeride.

Compatibile cu catarge RDM sau SDM pe toate masurile, cu exceptia 4.9.

Material: fereastra din Monofilm, panouri din Bi-Ply si Scrim

Dimensiuni disponibile: 4,9, 5,4, 5,9, 6,4, 6,9, 7,4 mp 

Culori disponibile: Fluo Yellow & Pink

nexusb_4.9
Colectie
2023
Material
Monofilm (fereastra) / Scrim (corp) / X-Ply (luff)
Gen
Unisex
Garantie
2 ani
Nr balene
5