Blog Categories

Bicicleta electrica Orbea Urun 10
  • Bicicleta electrica Orbea Urun 10

Bicicleta electrica Orbea Urrun 30 - orange

19.999,00 lei
cu TVA 1-2 zile
Gen
Marime
Colectie
Culoare
Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Noua Orbea Urrun combină o durată lungă de viață a bateriei cu un motor puternic.

Noul MTB hardtail electric Urrun are un motor puternic, dar mai puțin agresiv, proiectat pentru ture mai lungi în șa. Aceasta este proiectata pe aceeasi platforma, insa full-suspension a lui Rise, care cuprinde un model de carbon și Rise H din aluminiu.

Urrun are un cadru din aluminiu hidroformat cu o cursă a suspensiei de 120 mm. Bicicletele sunt echipate cu un motor Shimano EP8-RS (Rider Synergy), pe care Orbea l-a dezvoltat în colaborare exclusiva cu Shimano. Acesta se bazează pe un motor EP8 standard care a fost re-calibrat pentru a oferi mai puțin cuplu, și care este, de asemenea, prezent pe premiatul Rise H.

Urrun este disponibil în trei echipari, Urrun 10, 30 și 40.

Cercetările noastre au arătat că 23% din utilizatorii de biciclete MTB electrice se deplasează pe terenuri tehnice. Orbea a mai presupus că 82% nu parcurg mai mult de 60 de km și 21% nu mai mult de 30 de km.

În ceea ce privește partea electrică, am aflat că 56% se deplasează exclusiv în modul eco, iar doar 5% se deplasează în modul cel mai puternic. Cea mai mare frică a cicliștilor chestionați a fost aceea de a rămâne fără baterie în timpul plimbării și de a avea o plimbare neplăcută înapoi acasă.

Aceste constatări au contribuit la dezvoltarea lui Urrun, proiectat pentru ciclistul care dorește o bicicletă accesibilă, care se deplasează rapid, cursiv si agresiv și in off-road, dar nu este destinat turelor foarte dificile.

Motor și bateria suplimentara

EP8-RS a fost folosit pentru prima dată pe Rise, fiind „oferă cea mai silențioasă și naturală asistență posibilă, fără întârzieri sau rezistență”. Motorul a fost practic personalizat pentru a oferi un nivel mai puțin agresiv de asistență față de motorul standard EP8. Ca și Rise H, Urrun dispune de o baterie de 540Wh. Cuplul maxim al sistemului este evaluat la 60 Nm.

Bateria ar trebui să ofere destulă asistență pentru până la opt ore de mers cu bicicleta. Cu toate acestea, trebuie să țineți cont că există mulți factori care determină durata de viață a bateriei, cum ar fi terenul pe care îl parcurgeți, greutatea voastra, presiunea din anvelope, temperatura, modul în care utilizați bicicleta.

Bateria este incastrata în cadru (poate fi insa scoasă pentru service).

Dupa parerea noastra bateriile integrate oferă mai multă fiabilitate, funcționare mai silențioasă, mai multă rezistență la furt și protecție mai bună împotriva elementelor naturale.

Bateria suplimentara optionala, cu o autonomie de 252 Wh este, de asemenea, disponibila dacă 540 Wh nu sunt suficienti pentru nevoile tale. Este exact acelasi model ca si la modelul Rise H.

Conectorii oferă o conexiune mai solidă și directă decât cei folosiți inițial pe modelul Rise Carbon. Incărcătorul inteligent al bicicletei monitorizează constant bateria, permițând o încărcare rapidă și sigură și creșterea duratei de viață a bateriei cu aproximativ 30%.

Ciclurile de viață ale bateriei

În condiții optime, bateria va menține 80% din capacitatea sa după 500 de cicluri complete de încărcare. Totusi, într-un mediu de utilizare tipic, probabil realist ar fi in jur de 300 de cicluri complete de încărcare.

Bateria se încarcă în trei ore până la 80% din capacitatea maximă sau în patru ore până la 100%.

Portul de încărcare este amplasat pe partea opusă celei pe care se află transmisia, sub șurubul inferior al suportului de bidon. 

Designerii nu au dorit să monteze butonul de pornire pe tubul superior. Acest lucru asigura o rutare interna a cablurilor mai curata, pentru a evita trecerea cablurilor electrice pe deasupra bateriei.

Cadrul

Cadru este hidroformat din tuburi cu triplă îngroşare şi suduri polisate, oferind bicicletei un aspect premium.

Greutatea este de 2,7 kg (M), iar bicicleta completa este estimata a ajunge la puţin peste 19 kg.

Urrun este echipat cu o furcă de 120 mm, anvelopele sunt 29x2.4", dar există spațiu pentru anvelope de până la 2,6 in.

Urrun are posibilitatea montarii unui cric lateral, in plus, avand si optiunea atasarii unei remorci pentru diferite alte activitati.

M340
Colectie
2023
Cadru
Orbea Urrun - Shimano Steps - Integrated battery - Hydroformed Alloy 6061 series Internal Cable Routing, Boost 148x12, carrier and kickstand compatible
Furca
Marzocchi Bomber Z2 120 QR15x110 E-Bike Optimized
Angrenaj
Alloy EP8 36t w/chainguard
Brate pedalier
Shimano Steps EM600
Cuvete
FSA 1-1/2" Integrated Aluminium Cup
Pipa
OC1 35mm interface -6º
Ghidon
OC Mountain Control MC31, Rise20, 800mm
Manete schimbatoare
Shimano Deore M4100
Frane
Magura MT30 Hydraulic Disc Easy Route Connection
Caseta pinioane
Shimano Deore M4100 11-46t 10-Speed
Schimbator spate
Shimano Deore M5120 SGS Shadow Plus
Lant
KMC e10 Turbo Silver
Ghidaj lant
Orbea Rise chainguide
Roti
Alloy, Tubeless, 29", 29c, 32H
Cauciucuri
Maxxis Rekon 2.40" 120 TPI 3CMaxxTerra Exo+ TLR
Tija sa
Alloy, 31.6mm, Setback 0
Sa
Selle Royal Vivo 145x269mm
Motor
Shimano EP8-RS
Baterie
Orbea RS Internal 540Wh
Incarcator
Orbea Smart Charger (42V-4A)
Pedale
VP-537 Black
Gen
Unisex
Culoare
orange
Transmisie
1x10
Dimensiune roti
29"
Garantie
Cadru - pe viata ; Componente - 2 ani
Tip cadru
Hardtail

Referinte specifice

cod EAN13
8434446050800