Blog Categories

Costum neopren triatlon barbatesc Orca ATHLEX FLOW
  • Costum neopren triatlon barbatesc Orca ATHLEX FLOW
  • Costum neopren triatlon barbatesc Orca ATHLEX FLOW

Costum neopren triatlon barbatesc Orca ATHLEX FLOW

2.439,00 lei
cu TVA 1-2 zile
Gen
Marime
Culoare
Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Noul Athlex Flow este reintepretarea lui Orca Sonar, probabil cel mai versatil allrounder din gama Orca - pentru mai multe detalii despre redefinirea colectiei Orca, cititi articolul de pe blog, aici

Athlex Flow constituie echilibrul perfect intre flexibilitate si flotabilitate. Materialele ultra-extensibile sunt pozitionate in zona superioara, in timp ce flotabilitatea este concentrata pe zona picioarelor. Aceste tehnologii permit inotatorului o pozitionare corecta in apa, pentru atingerea unei pozitii cat mai hidrodinamice.

La achizitionarea acestui model, veti primi cadou un rucsac Mesh Backpack, perfect pentru transportul costumului si a echipamentului de inot.

Caracteristici:

  • Flotabilitate sporita

Tehnologiile specifice incluse in noul Athlex Flow ii cresc flotabilitatea. Aceasta te va ajuta sa-ti exploatezi la maximum tehnica de inot, astfel fiind capabil sa-ti pastrezi o pozitie orizontala a soldurilor si picioarelor pe o perioada mai lunga de timp.

  • Elasticitate excelenta

Materialele din zonele umerilor, bratelor si spatelui ofera costumului un nivel inalt de elasticitate in zona superioara a corpului, permitandu-ti sa parcurgi proba de inot fara restrictii.

  • Hidrodinamica

Pentru imbunatatirea hidrodinamicii si a vitezei de alunecare prin apa, materialele folosite au fost tratate cu tehnologia SCS. La urmatoarea ta competitie, nimic nu te va mai putea incetini!

Instructiuni generale pentru mentinere

Curatarea

Neoprenul poate suferi de pe urma excesului de sare sau alte elemente chimice (clor), daca este folosit in piscine. Recomandam spalarea costumului cu multa apa proaspata dupa fiecare utilizare. Poate fi folosita si o cantitate limitata de sapun cu pH scazut, si clatita bine dupa. 

Odata curatat, asigurati-va ca nu-l expuneti prea mult intr-un mediu umed. Uscati-l afara sau intr-o zona bine ventilata, si fara expunere solara directa, deoarece soarele poate deteriora materialul. 

Depozitarea

Depozitarea corecta a costumului pastreaza materialul si imbinarile fara cute. Incretiturile pot afecta durata de viata si estetica costumului. 

Cea mai buna metoda de depozitare a costumului este pliat la jumatate si agatat, astfel incat cele mai sensibile zone, ca umerii si bratele, sa nu resimta tensiune.

Pentru modelele cu umeri foarte flexibili (Apex Flex sau Apex Flow), este important sa nu fie agatate pe un umeras de zona umerilor, deoarece va afecta elasticitatea in timp. Pentru restul modelelor poate fi folosit un umeras, atata timp cat costumul nu este suprasolicitat in zona umerilor si a gatului.

Recomandari de utilizare

1) Evitati contactul dintre velcro si interiorul costumului, deoarece va afecta fibrele sensibile ale materialului. Pastrati clapeta de inchidere velcro acoperita cu bucata de material livrata, sau asigurati-va ca velcroul este inchis, astfel incat partea rigida a clapetei sa nu deterioreze interiorul costumului.

2) Acordati atentie sporita unghiilor care pot ciupi materialul foarte usor la imbracare/dezbracare. Acest tip de deteriorare nu este acoperit de garantie. 

3) Costumele de triatlon si inot in ape deschise au fost special gandite pentru inotul la suprafata. Nu putem garanta o performanta corecta a costumelor in alte activitati. Orice deteriorare a costumului cauzata de o utilizare, alta decat inotul de suprafata, nu va fi acoperita de garantie. 

4) Evitati frecarea costumului de orice suprafata (in special cele rigide), nu va sprijiniti de obiecte cu costumul imbracat. 

MN140842
Colectie
2023
Gen
Barbat
Culoare
negru/argintiu

Referinte specifice

ean13
8434446088421