Blog Categories

Costum neopren inot ape deschise Orca TRN Openwater Core
  • Costum neopren inot ape deschise Orca TRN Openwater Core
  • Costum neopren inot ape deschise Orca TRN Openwater Core
  • Costum neopren inot ape deschise Orca TRN Openwater Core
  • Costum neopren inot ape deschise Orca TRN Openwater Core

Costum neopren barbatesc Orca TRN OPENWATER Core

1.079,00 lei
cu TVA 1-2 zile
Gen
Marime
Colectie
Culoare
Cantitate
In stoc

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Openwater Core TRN este alegerea perfecta pentru inotatorii care descopera inceputurile inotului in ape deschise. Acest costum este foarte flexibil si cu o flotabilitate neutra. Materialul foarte flexibil din zona umerilor iti vor transforma primele experiente in ape deschise intr-o placere, in timp ce flotabilitatea iti va oferi incredere.

Caracteristici:

FLEXIBILITATE

Materialele foarte elastice folosite la fabricarea acestui costum iti vor oferi mai multa flexibilitate in toate fazele miscarii bratelor (stroke-ul), ca sa te bucuri de libertate de miscare totala in timpul sesiunilor de inot in ape deschise.

PROTECTIE TERMICA

Grosimea de 3 mm a panourilor de neopren din zonele lombare si picioare iti vor asigura confortul termic necesar pentru a-ti prelungi aventurile acvatice, fara a-ti face griji de temperatura scazuta a apei. 

FLOTABILITATE NEUTRA

Panourile de 3 mm iti vor pastra o flotabilitate neutra, imbunatatindu-ti pozitia si facilitandu-ti o alunecare mai rapida prin apa.

Instructiuni de curatare si depozitare:

CURATARE

Neoprenul se poate deteriora la utilizare excesiva in medii exagerat de sarate sau cu clor, de exemplu in piscina. Recomandam spalarea abundenta cu apa dulce a costumului dupa folosire. Se poate folosi si o cantitate mica de sapun cu pH neutru, dar care trebuie clatit imediat dupa aceea. 

Odata spalat, asigura-te ca nu va ramane mult timp umed. Lasa-l la uscat intr-o zona deschisa, afara, sau in interior, intr-o zona bine ventilata. Uscarea sau depozitarea in zone expuse direct luminii solare nu este recomandata, putand cauza distrugerea materialului.

DEPOZITAREA

Depozitarea corecta a costumului pastreaza materialul si imbinarile panourilor in stare buna pentru perioade mai lungi. De asemenea, impiedica formarea de cute, care pot afecta atat durabilitatea, dar si forma.

Modul ideal de depozitare este plierea in zona taliei, astfel incat zonele sensibile (umerii, manecile) sa nu suporte tensiune.

Pentru costumele cu umeri foarte flexibili (Apex Flex or Apex Flow) este important sa nu fie agatate pe umerase in zona umerilor, pentru ca le va afecta elasticitatea in timp. Pentru restul modelelor, un umeras lat poate fi folosit, atata timp cat costumul nu se supraintinde in la umeri sau la gat.

Ghid masuri:

LN280701
Colectie
2022
Gen
Barbat

Referinte specifice

cod EAN13
8434446637162