Blog Categories

Costum dama neopren termic Orca RS1 Openwater Thermal
  • Costum dama neopren termic Orca RS1 Openwater Thermal
  • Costum dama neopren termic Orca RS1 Openwater Thermal
  • Costum dama neopren termic Orca RS1 Openwater Thermal
  • Costum dama neopren termic Orca RS1 Openwater Thermal

Costum termic neopren dama Orca RS1 Thermal OPENWATER

2.169,00 lei
cu TVA 1-2 zile
Gen
Marime
Colectie
Culoare
Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Modelul Openwater RS1 Thermal Wetsuit este costumul care ofera cea mai buna protectie termica din gama Orca. Vine cu o captuseala special dezvoltata pentru a maximiza retentia de caldura in timpul inotului in ape deschise. Are, de asemenea, un strat suplimentar de neopren “batwing", care creste protectia termica in zonele fermoarului si a gataului, scazand penetrarea apei reci.

Caracteristici:

EXTRA CALDURA

Pentru o protectie termica mai mare, costumul RS1 THERMAL incorporeaza diferite tehnologii si un design care permite pastrarea caldurii, si impiedica penetrarea apei reci pe la gat sau pe la fermoarul de pe spate.

FLEXIBILITATE MAXIMA

In ciuda neoprenului gros de pe torso, combinatia de tehnologii, cum ar fi materialul Yamamoto 40+, permite libertate excelenta de miscare in ape reci. Elasticitatea captuselii Thermal X ofera panourilor de 5 mm aceleasi proprietati de flexibilitate ca si la panourile mai subtiri.

CONSTRUCTIE "BATWING"

Conceptul "Batwing" este doar unul dintre elementele care impiedica pierderea caldurii din timpul sesiunilor de inot in ape deschise. “Gluga" blocheaza scurgerea apei pe la gat si zonele cu fermoar, oferind si mai multa insulatie termica costumului.

Instructiuni de curatare si depozitare:

CURATARE

Neoprenul se poate deteriora la utilizare excesiva in medii exagerat de sarate sau cu clor, de exemplu in piscina. Recomandam spalarea abundenta cu apa dulce a costumului dupa folosire. Se poate folosi si o cantitate mica de sapun cu pH neutru, dar care trebuie clatit imediat dupa aceea. 

Odata spalat, asigura-te ca nu va ramane mult timp umed. Lasa-l la uscat intr-o zona deschisa, afara, sau in interior, intr-o zona bine ventilata. Uscarea sau depozitarea in zone expuse direct luminii solare nu este recomandata, putand cauza distrugerea materialului.

DEPOZITAREA

Depozitarea corecta a costumului pastreaza materialul si imbinarile panourilor in stare buna pentru perioade mai lungi. De asemenea, impiedica formarea de cute, care pot afecta atat durabilitatea, dar si forma.

Modul ideal de depozitare este plierea in zona taliei, astfel incat zonele sensibile (umerii, manecile) sa nu suporte tensiune.

Pentru costumele cu umeri foarte flexibili (Apex Flex or Apex Flow) este important sa nu fie agatate pe umerase in zona umerilor, pentru ca le va afecta elasticitatea in timp. Pentru restul modelelor, un umeras lat poate fi folosit, atata timp cat costumul nu se supraintinde in la umeri sau la gat.

Ghid marimi:

LN6T5401
Colectie
2022
Gen
Dama

Referinte specifice

cod EAN13
8434446637162