Blog Categories

Costum neopren inot ape deschise Orca Openwater Core Hi-Vis
  • Costum neopren inot ape deschise Orca Openwater Core Hi-Vis
  • Costum neopren dama inot ape deschise Orca Openwater Core Hi-Vis
  • Costum neopren dama inot ape deschise Orca Openwater Core Hi-Vis
  • Costum neopren dama inot ape deschise Orca Openwater Core Hi-Vis

Costum neopren dama Orca OPENWATER Core Hi-Vis

949,00 lei
cu TVA 1-2 zile
Gen
Marime
Colectie
Culoare
Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Noul neopren Openwater Core este conceput special pentru antrenamentele de inot in ape deschise, in conditii de siguranta maxima. Panourile de culoare orange puternic asigura vizibilitatea maxima la suprafata apei. Neoprenul Yamamoto cu grosimi de 2 si 2.5mm, ofera confort termic pentru mentinerea temperaturii corporale ideale, dar si libertate de miscare pentru sesiuni mai lungi.

Caracteristici:

VIZIBILITATE MAXIMA

Pentru siguranta maxima in apa, HI-VIS a fost proiectat in culoarea orange foarte puternic, ceea ce il face usor de observat si localizat de catre barci, surferi sau alti inotatori.

FLEXIBILITATE

Materialele foarte elastice folosite pentru acest costum iti vor oferi mai multa flexibilitate, permitandu-ti sa inoti fara restrictii in miscare.

FLOTABILITATE NEUTRA

Neoprenul Yamamoto 38 de 2.5 mm din zonele spatelui si picioarelor iti vor garanta o izolatie termica excelenta, combinata cu flotabilitate. Astfel, te vei putea bucura de mai mult timp in apa, pastrand permanent o pozitie corecta

Instructiuni de curatare si depozitare:

CURATARE

Neoprenul se poate deteriora la utilizare excesiva in medii exagerat de sarate sau cu clor, de exemplu in piscina. Recomandam spalarea abundenta cu apa dulce a costumului dupa folosire. Se poate folosi si o cantitate mica de sapun cu pH neutru, dar care trebuie clatit imediat dupa aceea. 

Odata spalat, asigura-te ca nu va ramane mult timp umed. Lasa-l la uscat intr-o zona deschisa, afara, sau in interior, intr-o zona bine ventilata. Uscarea sau depozitarea in zone expuse direct luminii solare nu este recomandata, putand cauza distrugerea materialului.

DEPOZITAREA

Depozitarea corecta a costumului pastreaza materialul si imbinarile panourilor in stare buna pentru perioade mai lungi. De asemenea, impiedica formarea de cute, care pot afecta atat durabilitatea, dar si forma.

Modul ideal de depozitare este plierea in zona taliei, astfel incat zonele sensibile (umerii, manecile) sa nu suporte tensiune.

Pentru costumele cu umeri foarte flexibili (Apex Flex or Apex Flow) este important sa nu fie agatate pe umerase in zona umerilor, pentru ca le va afecta elasticitatea in timp. Pentru restul modelelor, un umeras lat poate fi folosit, atata timp cat costumul nu se supraintinde in la umeri sau la gat.

Ghid marimi:

LN674601
Colectie
2022
Gen
Dama

Referinte specifice

cod EAN13
8434446637162