Blog Categories

Costum neopren copii Orca SQUAD Openwater
  • Costum neopren copii Orca SQUAD Openwater
  • Costum neopren copii Orca SQUAD Openwater

Costum neopren copii Orca SQUAD OW

669,00 lei
cu TVA 1-2 zile
Gen
Marime
Colectie
Culoare
Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Costumul Openwater Core Swimskin este ideal pentru inotul sigur in ape calde deschise, fara a sacrifica beneficiile unui costum de neopren. Acestea sunt: vizibilitate sporita, flexibilitate in zona umerilor, si flotabilitate pe torso.

VIZIBILITATE MAXIMA

Manecile de culoare orange puternic vor face localizarea copiilor in ape deschise foarte usoara in orice conditii, oferindu-ti tie si copiilor tai o garantie suplimentara a sigurantei.

PROTECTIE TERMICA

Modelul SQUAD OW, conceput si produs integral din neopren Yamamoto, este super calduros datorita grosimii de 2-2.5 mm. Pentru ca a fost special gandit pentru copii, este disponibil doar in masuri specifice. Cei mici se vor putea bucura de mai mult timp in apa, fara teama de a li se face frig.

FLEXIBILITATE

Pentru o flexibilitate imbunatatita, acest costum vine cu materiale superelastice, care permit copiilor sa se bucure de ape deschise cu libertate totala de miscare a corpului.

Instructiuni de curatare si depozitare:

CURATARE

Neoprenul se poate deteriora la utilizare excesiva in medii exagerat de sarate sau cu clor, de exemplu in piscina. Recomandam spalarea abundenta cu apa dulce a costumului dupa folosire. Se poate folosi si o cantitate mica de sapun cu pH neutru, dar care trebuie clatit imediat dupa aceea. 

Odata spalat, asigura-te ca nu va ramane mult timp umed. Lasa-l la uscat intr-o zona deschisa, afara, sau in interior, intr-o zona bine ventilata. Uscarea sau depozitarea in zone expuse direct luminii solare nu este recomandata, putand cauza distrugerea materialului.

DEPOZITAREA

Depozitarea corecta a costumului pastreaza materialul si imbinarile panourilor in stare buna pentru perioade mai lungi. De asemenea, impiedica formarea de cute, care pot afecta atat durabilitatea, dar si forma.

Modul ideal de depozitare este plierea in zona taliei, astfel incat zonele sensibile (umerii, manecile) sa nu suporte tensiune.

Pentru costumele cu umeri foarte flexibili (Apex Flex or Apex Flow) este important sa nu fie agatate pe umerase in zona umerilor, pentru ca le va afecta elasticitatea in timp. Pentru restul modelelor, un umeras lat poate fi folosit, atata timp cat costumul nu se supraintinde in la umeri sau la gat.

Ghid marimi:

LN970801
Colectie
2022
Gen
Copii

Referinte specifice

cod EAN13
8434446801440