Blog Categories

Costum neopren barbatesc Orca RS1 OPENWATER SW
  • Costum neopren barbatesc Orca RS1 OPENWATER SW
  • Costum neopren barbatesc Orca RS1 OPENWATER SW
  • Costum neopren barbatesc Orca RS1 OPENWATER SW
  • Costum neopren barbatesc Orca RS1 OPENWATER SW

Costum neopren barbatesc Orca RS1 OPENWATER SW

1.899,00 lei
cu TVA 1-2 zile
Gen
Marime
Colectie
Culoare
Cantitate
In stoc

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Noul costum de neopren Openwater SW este combinatia perfecta intre siguranta si tehnologie. Acest neopren pentru ape deschise cu tehnologie incorporata va creste nivelul de siguranta al inotatorilor pe mare.

Caracteristici:

INTELIGENT: SISTEM DE IDENTIFICARE NFC

Openwater SW se livreaza cu Emerid, sistemul universal de identificare care foloseste tehnologie NFC/Contactless. Acesta ofera instantaneu informatii despre inotator in cazul unui accident sau urgenta.

SIGURANTA: PREGATIT PENTRU RESTUBE

Costumul dispune de conector special Restube Ready, pentru a putea atasa plutitorul fara centura, pastrandu-l stabil si elimininand riscul de suprauzura a neoprenului.

SIGURANTA: VIZIBILITATE

Orangeul foarte vizibil te va face usor de localizat in orice conditii.

SUPORT: PROTECTIE TERMICA

Grosimea de 4 mm a neoprenului in zona abdominala iti va pastra temperatura corporala la nivelul optim, pe toata perioada sesiunii.

SUPORT: INCREDERE IN APA

Grosimea materialului iti va oferi flotabilitatea necesara in apa, contribuind astfel la confortul si increderea in apa.

VITEZA: FLEXIBILITATE

Combinatia dintre diferitele grosimi ale panourilor permite folosirea unui material mai elastic in zonele bratelor, pentru o creste flexibilitatea miscarii bratelor. Te vei simti confortabil fara ca neoprenul sa-ti restrictioneze miscarea naturala a bratelor si umerilor.

Instructiuni de curatare si depozitare:

CURATARE

Neoprenul se poate deteriora la utilizare excesiva in medii exagerat de sarate sau cu clor, de exemplu in piscina. Recomandam spalarea abundenta cu apa dulce a costumului dupa folosire. Se poate folosi si o cantitate mica de sapun cu pH neutru, dar care trebuie clatit imediat dupa aceea. 

Odata spalat, asigura-te ca nu va ramane mult timp umed. Lasa-l la uscat intr-o zona deschisa, afara, sau in interior, intr-o zona bine ventilata. Uscarea sau depozitarea in zone expuse direct luminii solare nu este recomandata, putand cauza distrugerea materialului.

DEPOZITAREA

Depozitarea corecta a costumului pastreaza materialul si imbinarile panourilor in stare buna pentru perioade mai lungi. De asemenea, impiedica formarea de cute, care pot afecta atat durabilitatea, dar si forma.

Modul ideal de depozitare este plierea in zona taliei, astfel incat zonele sensibile (umerii, manecile) sa nu suporte tensiune.

Pentru costumele cu umeri foarte flexibili (Apex Flex or Apex Flow) este important sa nu fie agatate pe umerase in zona umerilor, pentru ca le va afecta elasticitatea in timp. Pentru restul modelelor, un umeras lat poate fi folosit, atata timp cat costumul nu se supraintinde in la umeri sau la gat.

Ghid masuri:

KN200701
Colectie
2022
Gen
Barbat

Referinte specifice

cod EAN13
8434446637162