Blog Categories

Combinezon Schi Racing Jr. Energiapura America, Thermospeed

1.175,00 lei
cu TVA 1-2 zile

Combinezoanele Energiapura sunt printre cele mai renumite si apreciate din lumea schiului alpin de elita.

Marime
Cantitate
In stoc

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Combinezoanele Energiapura sunt printre cele mai renumite si apreciate din lumea schiului alpin de elita, datorita experientei indelungate si a materialelor de calitate. Cateva dintre cele mai puternice echipe nationale poarta combinezoanele sub marca Energiapura, iar altele sunt produse de Energiapura pentru diferite alte branduri.

Modele racing Thermo Speed de la Energiapura sunt confectionate din Poliester 80% si Lycra 20%, cu o membrana interioara din poliuretan (85% Poliesters si 15% Lycra). Materialul exterior si membrana windproof blocheaza aerul rece, pastrand corpul izolat termic. Transpiratia este impinsa la suprafata, evaporandu-se, datorita proprietatilor de respirabilitate avansate ale materialului.

Caracteristici:

  • Rezistent la vant
  • Respirabil
  • Elastic
  • Fermoar central
  • Interiorul inferior al cracului are la baza banda siliconata pentru aderenta maxima
  • Buzunar special pentru ski pass
  • 80% Poliester, 20% Lycra

In atentia Cluburilor si Scolilor de Schi: in calitate de importator si distribuitor oficial Energiapura in Romania, putem oferi echipamente personalizate conform Configuratorului pentru mai mult de 5 unitati dintr-un singur model.

Designul ales, inclusiv logourile scolii/clubului si ale sponsorilor, trebuie definitivate pana in data de 30.04 ale anului in curs, urmand ca livrarea produselor sa se faca pana la sfarsitul lunii septembrie- inceputul lunii octombrie. 

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

TA000X.TS14F0.Y451
Colectie
2019
Gen
Copii
Culoare
multicolor print

Descarcari

Size chart Energiapura

Ghidul de marimi Energiapura include toate grupele de gen si produse.

Descarcari (488.3k)