Blog Categories

Dynamic Bike Care Box - set complet esentiale intretinere bicicleta

349,00 lei
cu TVA 1-2 zile
Cantitate
In stoc

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

O bicicleta curata este o bicicleta rapida! Setul Dynamic Bike Care Box include toate produsele esentiale pentru a avea grija de bicicleta ta. Curatarea, protejarea si gresarea bicicletei tale ii vor creste durata de viata si performanta. 

Produsele de la Dynamic sunt dezvoltate pentru a raspunde unor conditii extreme si constante de utilizare a bicicletei. Sunt conforme cu standardele plutonului pro din marile tururi. In acest set vei gasi produsele complete. 

Continut:

- Dynamic Bike Cleaner 1000ml

- Dynamic Chain Cleaner 500ml

- Dynamic Silicone Spray 400ml

- Dynamic Wet Lube 100ml

- Dynamic dry Lube 100ml

- Dynamic Chain cleaning wipes 2x

- Chain cleaning brush

- Dynamic water bottle

Pasul 1: Curatarea

Primul pas este sa spalati bicicleta. Aplicati Dynamic Bike cleaner si lasati-l sa-si faca efectul pentru cateva minute. Curatatorul va dizolva murdaria ca noroiul, uleiul, sau transpiratia, fara a-ti afecta bicicleta.

In paralel poti sa-ti cureti transmisia cu Dynamic Chain Cleaner. Formula sa unica actioneaza ca un degresant, lasand in acelasi timp o pelicula protectoare. Astfel se previne ca lantul sa ramana uscat dupa curatare. Folositi  peria Chain cleaning brush pentru a indeparta toata grasimea de pe lant si caseta. 

In timpul turei puteti folosi servetelele Chain cleaning wipes pentru a curata rapid lantul.  

Pasul 2: Protectia

Protejeaza-ti bicicleta cu sprayul Dynamic Silicone spray. Solutia rezistenta la apa si praf va proteja impotriva coroziunii, lasand suprafata stralucitoare.

Pasul 3: Lubrifierea

Finalizeaza prin lubrifierea lantului. Lubrifiantii de la Dynamic iti pastreaza transmisia in conditii optime de lucru, reducand frecarea si protejand impotriva coroziunii. 

Dynamic Wet lube este produs pentru a rezista in conditii de ploaie si noroi. Cand planifici sa pedalezi in conditii de uscat, foloseste Dynamic Dry lube.

DY-010