Blog Categories

Dynamic Dirt Destroy Spray - solutie indepartare noroi

55,00 lei
cu TVA 1-2 zile
Cantitate
In stoc

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Vrei sa ai cea mai curata bicicleta? Foloseste Dirt Destroy Spray! Acest spray inovativ biodegradabil cu spuma este eficient cu murdaria si sigur pentru orice bicicleta. Poate fi folosit fara apa pentru biciclete electrice.

Dynamic Dirt Destroy Spray este un spray inovativ de curatare, specific pentru biciclete. Spray puternic cu spuma poate fi folosit pe orice material de bicicleta. Este sigur pe carbon, aluminu, ceramica, metal, titan, otel, cauciuc, crom si multe altele. Spuma biodegradabila curata fara urme, este usor de aplicat si ideala pentru pentru spatiile mai greu accesibile. 

Pulverizati Dirt Destroy Spray direct pe cadrul si componentele bicicletei. Lasati-l sa inmoaie 2-3 minute si clatiti cu apa curata. Murdaria va cadea pur si simplu de pe bicicleta, iar zonele mai groase, pot fi curatate cu o perie moale. Dirt Destroy Spray este de mare ajutor atunci cand nu ai acces la apa pentru a-ti curata bicicleta electrica. Doar trebuie sa stergi spuma cu o carpa dupa ce ai lasat-o sa-si faca efectul. 

Pro tip: poti folosi Dirt Destroy Spray si pentru a improspata materiale usoare si textile ca manusi, captuseala castilor sau husele de pantofi!

DY-029
Greutate
400 ml