Blog Categories

Dynamic (Bio) Drivetrain Detox (with trigger head) - biodegresant transmisie

75,00 lei
cu TVA 1-2 zile
Cantitate
In stoc

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Dynamic Drivetrain Detox este un curatator revolutionar, biodegradabil si solubil in apa pentru intreaga transmisie. 

Solutia indeparteaza rapid murdaria, uleiul, ceara si grasimea intr-un mod netoxic. Formula prietenoasa cu mediul poate fi curatata usor cu apa si este singurul curatator din gama lui fara absolut niciun simbol de pericol aplicat pe recipient! Drivetrain Detox este dedicat curatarilor dificile, lucrand chiar si pe lubrificanti rezistenti la apa si grasimi. Sprayati formula direct pe lant, caseta, schimbator si angrenaj cu sistemul tip tragaci. Solutia poate fi folosita si cu o caseta de curatare a lantului (chain cleaner tool) prin simpla turnare din sticla. 

Mod de utilizare: curatati transmisia cu apa curata si aplicati Drivetrain Detox pe lant, caseta, schimbator si angrenaj. Lasati formula sa se impregneze timp de 2-3 minute inainte de a folosi o perie, carpa sau burete pentru a inlatura mizeria depusa. Dupa curatarea completa, spalati cu apa curata.  

Solutia poate fi folosita si in caseta de curatare a lantului (chain cleaning tool); doar trebuie sa desurubati capacul cu tragaci si sa umpleti caseta cu solutia Drivetrain Detox. Nu folositi sub lumina solara directa sau pe suprafete incalzite si fiti foarte atenti cu vopsele neoriginale. Depozitati intr-un loc rece si uscat si testati pe o zona neexpusa inainte de utilizare. Utilizarea este sigura pe materiale ca: metal, plastic, carbon, aluminiu, otel, titan, cauciuc sau garnituri. 

DY-021
Greutate
1000 ml