Blog Categories

Placa windsurf Goya Trainer

5.999,00 lei
cu TVA 14 zile

Goya Surf este o placa care iti va deschide drumul catre windsurfing, de la primele zile pe vant moale si pana la primele dati in care vei reusi sa intri in footstraps si sa planezi.

Volum
Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Goya Surf este o placa care iti va deschide drumul catre windsurfing, de la primele zile pe vant moale si pana la primele dati in care vei reusi sa intri in footstraps si sa planezi. Indiferent daca esti la inceput sau deja nivelul este unul mai ridicat, Surf este o placa pe care o vei folosi cu mare placere.

Volumele de 160, 200, 220 si 260 litri vin cu un derivor Allgaier ® complet retractabil, pentru stabilitate maxima, in timp ce volumele mai mici, 115, 130 si 145 propun varianta cu o fina scurta centrala, pentru etape de training mai avansate. Surful acopera toata gama de necesitati pentru incepatori, iar 260-ul este printre cele mai voluminoase boarduri de pe piata. Acest model este produs pe nevoile scolilor de windsurf, si in acelasi timp ale familiei tale.

Surf dispune de un deck complet din EVA gros (ethylene vinyl acetate), un material ca un cauciuc, foarte moale si placut, care-ti pastreaza genunchii si boardul in siguranta pentru multe sezoane. Modelele mai mari vin si cu marginile din EVA, in timp ce volumele mai mici vin cu margini goale. Toata optiunile de volum au o protectie a varfului inclusa, design specific cu coduri de culoare pe deck, si cu densitati diferite ale materialului, in functie de nivelul riderului. Pozitiile strapsurilor sunt multiple, in varf exista un maner integrat, iar pe coada un altul suplimentar, pentru transportarea comoda.

Per total, Trainer este una dintre cele mai usoare si moi placi pentru incepatori de pe piata, cu multiple pozitii ale footstrapsurilor, posibilitate de atasare a unei vele suplimentare pe varf (pentru mersul in tandem cu un apropiat - doar pentru volumele 200, 220 si 260 litri), si poate fi folosita chiar si la un nivel avansat pentru a exersa trickuri de freestyle pe vant usor. Nu in ultimul rand, poate fi folosita si ca Stand up Paddle, volumul fiind suficient pentru o plimbare cu copiii pe mare sau pe lac.

goyatrainer_115
Colectie
2021
Material
Wood Sandwich
Culoare
gri pe alb
Garantie
1 an