Blog Categories

Plutitor copii Finis Foam Pull Buoy

99,00 lei
cu TVA 1-2 zile

Plutitorul pentru copii Finis Foam Pull Buoy Jr. imobilizează picioarele și ajuta la construirea rezistenței superioare a corpului și crește concentrarea asupra rotației adecvate a șoldului. Plutitorul Finis Foam Pull Buoy aliniază corpul de la cap până la picioare și îmbunătățește simetria acestuia. Este fabricat din spuma EVA, care nu va deranja sau irita pielea. Disponibil în dimensiuni Adult și Junior; Dimensiunea Junior este ideală pentru înotătorii cu picioare mai mici sau sub vârsta de 12 ani.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Plutitorul pentru copii Finis Foam Pull Buoy imobilizează picioarele și ajuta la construirea rezistenței superioare a corpului și crește concentrarea asupra rotației adecvate a șoldului. Plutitorul pentru adulți Finis Foam Pull Buoy aliniază corpul de la cap până la picioare și îmbunătățește simetria acestuia. Este fabricat din spuma EVA, care nu va deranja sau irita pielea. Disponibil în dimensiuni Adult și Junior; Dimensiunea Junior este ideală pentru înotătorii cu picioare mai mici sau sub vârsta de 12 ani.

Caracteristici si beneficii:

  • Promoveaza o pozitie ridicata a corpului - Imobilizează picioarele, deplasează focalizarea pentru a construi forța superioară a corpului;

  • Imbunatateste pozitia superioara a corpului - Ridică șoldurile și picioarele pentru o tehnică adecvată;

  • Vine si in marime Sr.

  • Fabricat din spuma foarte usoara - Oferă durabilitate și previne iritarea pielii;

  • Imbunatateste rotirea soldului - Solicită concentrarea pe șolduri pentru a construi forță de bază.

1.05.036.48
Colectie
2023
Material
Spuma usoara EVA
Gen
Copii
Culoare
negru/galben