Blog Categories

Labe lungi adulti Finis

169,00 lei
cu TVA 1-2 zile

Labele lungi pentru adulți Finis cresc puterea piciorului și ajută sportivii să înoate la viteze mai mari. Cu lama lungă și hidrodinamică, labele lungi pentru adulți Finis adăugă propulsie la stilul fluture. Ridicarea de la înotătoare ridică picioarele la suprafață, reducând tracțiunea de la restul corpului. Labele lungi pentru adulți asigură călcâiul închis, și oferă o protecție împotriva hiperflexiei gleznelor și mărește confortul. Potrivite pentru toate vârstele și nivelurile de înot.

Marime
Cantitate
In stoc

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Labele lungi pentru adulți Finis cresc puterea piciorului și ajută sportivii să înoate la viteze mai mari. Cu lama lungă și hidrodinamică, labele lungi pentru adulți Finis adăugă propulsie la stilul fluture. Ridicarea de la înotătoare ridică picioarele la suprafață, reducând tracțiunea de la restul corpului. Labele lungi pentru adulți asigură călcâiul închis, și oferă o protecție împotriva hiperflexiei gleznelor și mărește confortul. Potrivite pentru toate vârstele și nivelurile de înot. Fabricate din cauciuc moale și plutitor, labele lungi pentru adulți Finis nu se scufundă în ape deschise sau în apă sărată, făcându-le ideale pentru antrenamentele în ape deschise și în bazin.

Caracteristici si beneficii:

  • Plutesc in ape deschise si in ape sarate - Mențin plutirea picioarelor, reducând scufundarea lor;

  • Unghi lung - Adaugă o putere suplimentară pentru a lovi și a construi forța picioarelor;

  • Design cu calcaiul inchis - Creează o fixare sigură și inhibă hiperflexia;

  • Potrivite pentru toate nivelurile - Potrivite pentru fitness și înotători competitivi, pentru a construi condiționarea cardiovasculară;

  • Marimi diverse;

  • Cauciuc natural - Oferă o potrivire sigură și confortabilă.

Ghid marimi:

1.05.037.04
Colectie
2023
Material
Cauciuc natural
Gen
Unisex

Referinte specifice

ean13
616323200807